Tilbake til nyheter

Øystein Myre Bremset er ny partner i Grette

4. november, 2021

Dette styrker våre ledende fagmiljøer for entreprise, eiendom og prosedyre i Norge.

Vi i Grette har gleden av å meddele at Øystein Myre Bremset tiltrer som partner i Grettes avdeling for entreprise, bygg og anlegg fra 1. november 2021.  Øystein er en anerkjent entreprise- og prosedyreadvokat, med møterett for Høyesterett fra 2017. Han kommer fra stilling som partner i BAHR, hvor han har jobbet i 12 år, og i senere tid ledet faggruppen for entreprise- og eiendomsrettslige tvister.

Ansettelsen har fått bred omtale i media:

Finansavisen: Advokatfirmaet Grette styrer mot 300 mill. i omsetning | Finansavisen

Estate Nyheterhttps://www.estatenyheter.no/oystein-myre-bremset-blir-partner-i-grette/313314

Advokatbladet: https://www.advokatbladet.no/grette/grette-henter-partner-fra-bahr/169378

AdvokatWatch: https://advokatwatch.no/nyheter/karriere/article13422465.ece https://advokatwatch.no/nyheter/advokater/article13424455.ece

Rett 24: https://rett24.no/moving-people/current/oystein-myre-bremset-blir-partner-i-grette

«Øystein har svært verdifull erfaring med strategisk rådgivning og tvisteløsning innenfor kompliserte eiendomsrelaterte tvister. Han er en av Norges beste prosedyreadvokater innenfor dette feltet, og han kan vise til en svært imponerende seiersstatistikk fra rettssaker de siste 10 årene. Han vil styrke vårt eiendomsteam ytterligere på dette viktige feltet for oss. Jeg kjenner dessuten Øysteins personlige egenskaper fra vår felles tid i BAHR, og gleder meg også av den grunn over å ha fått han med på laget», sier partner Dag Henden Torsteinsen i Grette.

«Jeg kjenner Dag godt fra tidligere, og vet at Grette har et svært kompetent eiendomsteam både innenfor transaksjoner og eiendomsutvikling. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle eiendomsteamet i Grette videre. Av og til ender eiendomsaktørene opp i motvind, og da trenger man rasjonell og strategisk juridisk rådgivning. Da må man analysere ulike handlingsalternativer opp mot hverandre, og velge det som har best økonomisk forventning for klienten over tid. Ofte ser man at andre handlingsalternativer enn full krig og en dyr rettssak er de mest rasjonelle, og da bør man styre mot slike løsninger fremfor tvist. Vi har en klar ambisjon om at Grette skal være ledende i Norge innenfor strategisk tvisterådgivning og tvisteløsning for eiendomsaktørene», sier Øysten Myre Bremset.

I løpet av få år har det skjedd store endringer i Grette. Firmaet har et ungt partnerskap og vi konsentrerer oss enda hardere om fem utvalgte områder; bygg og anlegg, eiendom, industri & energi, IKT og corporate finans. Vi leverer spesialiserte, fulldekkende tjenester innenfor sektorene våre. Resultatene kommer etter mange års systematisk arbeid, og har krevet en høy gjennomføringsevne og et godt samarbeid.

«Vi fortsetter å utvikle Grette. Grette er blant de fremste miljøene i Norge innen entreprise og tvist, og med Øystein på laget tar vi et nytt og tydelig steg», sier managing partner Jacob S. Bjønness-Jacobsen.

«Grette har svart opp markedets stadig økende behov for rådgivning og tvistehåndtering som følge av at det er flere av de store prosjektene enn for noen år siden, både innen bygg og anlegg, fornybar energi og landbasert industri. Grette har investeringskapasitet, og vi tiltrekker oss sterke partnere som vil løfte virksomheten videre til nye nivåer», sier styreleder i Grette, Marius S. Langnes.

For intervju eller mer informasjon om Øystein Myre Bremset sin nye rolle i Grette, ta kontakt med Madeleine Bråthen Bjaaland, Markeds – og kommunikasjonsleder, på telefon 986 41 678 og epost mabj@grette.no.

Gå til
  • Spisskompetanse
  • Mennesker
  • Cases
  • Kurs