Tilbake til nyheter

Mestre helheten i en ekstraordinær situasjon

15. mars, 2020

Etter en drøy uke med unntakstilstand i Norge kan vi konstatere at de bekymringer eiendomsbransjen tidlig signaliserte ikke var ubegrunnet. Koronaviruset påvirker eiendomsbransjen med stor kraft. Hele næringskjeden blir rammet av restriksjoner; fra finansinstitusjoner til offentlige myndigheter, gårdeiere, leietakere og entreprenører. I denne situasjonen er juridiske posisjoner viktige. Samtidig er det viktig å ikke miste helheten av syne for å sikre de langsiktige, kommersielle interessene.

Vi er tilgjengelig 24/7 for å gi veiledning om hvordan juridiske og kommersielle posisjoner kan balanseres for å oppnå de beste langsiktige resultatene for våre kunder.

Vi oppfordrer bransjen til å stå sammen for å komme gjennom en vanskelig tid. Vi deler våre erfaringer, og vårt team publiserer løpende klare råd og anbefalinger gjennom denne portalen.

Det viktigste å huske på er at partene – uavhengig av koronasituasjonen – må forsøke å oppfylle avtaler så langt som mulig.

Som et utgangspunkt bør alle parter forholde seg til myndighetenes pålegg og anbefalinger. Det vil være ulike konsekvenser for kontraktsbrudd fra avtale til avtale, men se våre tips og anbefalinger under ulike kategorier nedenfor.

Ikke nøl med å ta kontakt for en diskusjon – våre kontaktpunkter er:

Ikke nøl med å ta kontakt for en diskusjon – våre kontaktpunkter er:
Gå til
  • Spisskompetanse
  • Mennesker
  • Cases
  • Kurs